Gastvrouw bij Café Ouders & Co

OudersCo-fotoEenmaal per maand wordt er het Café Ouders & Co georganiseerd in het gebouw van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Ik vind Café Ouders & Co een fijne en gezellige plek voor jonge ouders om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De baby’s, dreumessen en peuters kunnen er dan ook leuk spelen.

Er wordt elke keer een inspirerende lezing gegeven door een professional, bijvoorbeeld over draagdoeken, (op)voeding, taalontwikkeling, babygebaren, borstvoeding, homeopathie bij jonge kinderen, enzovoorts.

Aan dit mooie initiatief draag ik regelmatig mijn steentje bij. Zo zijn Marlies Meenks en ik gastvrouwen bij het volgende Café Ouders & Co op vrijdag 5 juni 2015.

Vanaf 8.45 uur ben je dan van harte welkom met je kind(eren) op de Govert Flinckstraat 1 te Zutphen! Het thema is dan ‘het maken van foto’s van je kind’.