Lezing ‘Communicatie met je kind vanuit verbinding’

Het is bijna de Week van de Opvoeding!Café Ouders & Co

Ik geef op vrijdag 9 oktober bij Café Ouders & Co een lezing over communiceren met je (jonge) kind vanuit verbinding met elkaar.

Ik vertel dan het een en ander over emoties en gedragingen die bij verschillende ontwikkelingsfasen passen. We bespreken ook hoe je je kind kunt helpen als hij of zij (negatieve) emoties ervaart. En hoe kun je op een respectvolle, democratische manier met moeilijk gedrag van je kind omgaan, zonder in een machtsstrijd te vervallen? Hoe kun je de eigenwaarde van je kind helpen vergroten?

Wie zin en tijd heeft om hierover mee te praten: gezellig, wees welkom! 🙂

Waar en wanneer:

Centrum voor Jeugd en Gezin (Govert Flinckstraat 1 in Zutphen), vanaf circa 9.30 uur. De deuren staan al om 8.45 uur open voor een kopje thee of koffie. Er is uiteraard ook een speelhoek voor de kinderen.