Nieuw testmateriaal intelligentieonderzoek

Voor intelligentieonderzoek bij kinderen van 6 tot en met 16 jaar hebben we sinds kort nieuw testmateriaal in huis, namelijk de nieuwste Nederlandse versie van de Wechsler Intelligence Scale for Children (WISC-V-NL). Dit is een betrouwbare test om de cognitief sterke en minder sterke kanten van kinderen in kaart te brengen.

De testafname bij dit onderzoek vindt grotendeels plaats met behulp van een iPad. Het gebruik van de iPad heeft een speels karakter, wat een positief effect heeft op de motivatie en aandachtsspanne van een kind.

Zie hier voor meer informatie over intelligentieonderzoek bij praktijk Nieuwe Maan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.